www.diavantisfoundation.nl

Waarom de dans?

We hebben gekozen voor de dans, omdat dansen een kwestie van voelen is. Dansen doe je op gevoel, je komt in een ritme en dan gaat het vanzelf. Als je teveel gaat nadenken over de pasjes wordt het te lastig en ga je fouten maken. We gaan je dus eigenlijk leren voelen.

 

We gaan je bewust maken van de gewoontes die je hebt, die niet zo goed voor je zijn. We gaan samen kijken naar wat er anders kan. We leren je de danspasjes

Je ritme vinden!

Veel van wat je leert zal in het begin niet meteen goed voelen, het kan nog heel onwennig en heel spannend zijn, dat is vaak wat veranderingen veroorzaken. Je zal heel veel gaan voelen en dat zal niet altijd fijn zijn. Het zal, zoals wij dat noemen, de wortel van jouw diabetes aanraken.


Hoe het allemaal begon. Dit gaat jou helpen om jezelf en je lichaam beter te leren begrijpen. Als je het allemaal wat beter begrijpt kun je ook meer gaan vertrouwen op jezelf en op je lichaam. En dat vertrouwen gaat er uiteindelijk voor zorgen dat je de regie over je eigen leven weer kan terugpakken.


Jij leidt de dans! Van zonder het te weten de dingen doen die eigenlijk niet zo goed voor je zijn, naar zonder erbij na te denken de goede keuzes voor jezelf maken. In dat ritme ga jij komen met ons programma.

Scroll naar boven