www.diavantisfoundation.nl

Waarom de loop?

De loop staat symbool voor het doorlopen van ons programma.

 

Van begin tot eind, stap voor stap, soms wat sneller, soms wat langzamer, doorloop jij samen met de begeleiders van Diavantis ons programma.

Begeleidingsschema

1ste fase leer je veel over diabetes en over jezelf. Zijn er dingen die ik doe die niet goed voor me zijn? Hoe kan ik het anders doen? Aan de hand van wat medische metingen en gesprekken met ervaringsdeskundige, gaan we een persoonlijk plan met je opstellen. 

 

2de fase ga je slechte gewoontes vervangen voor gezonde gewoontes en zo leer je wat er niet goed voor je is en wat er juist wel goed voor je is, meten=weten. En uiteraard staan onze ervaringsdeskundigen altijd voor je klaar met goede raad en een luisterend oor.

 

3e fase kom je steeds beter in je eigen ritme. Je weet al veel over jezelf en over je ziekte. Je weet wat er goed voor je is en wat niet en het maken van de gezonde keuze wordt steeds minder moeilijk. We zullen ons nu wat meer naar buiten richten. Hoe ga ik met de veranderingen om op mijn werk, bij mijn familie en vrienden? Onze ervaringsdeskundigen hebben super veel tips die jou kunnen helpen.

 

4e fase verdwijnt diabetes steeds meer naar de achtergrond en jij komt op de voorgrond te staan. Je hebt de kennis en het vertrouwen in jezelf en je lichaam weer terug en hoeft steeds minder na te denken over wat wél en wat niet goed voor je is. Je zal je sterker voelen, lichamelijk en geestelijk. Het kan dat je nog twijfelt, of dat je het even moeilijk hebt, dat is heel normaal. In al die momenten is ons team er voor jou.

 

5e fase sta jij in je kracht. Jij laat de wereld zien dat jij hersteld bent. Wat een overwinning op jezelf! Hier maken we een bijzonder moment van!  

Scroll naar boven