www.diavantisfoundation.nl

Foto @ANP/HH 1-8-2022 Telegraaf

Gordon: ’Ik was vorige week bijna dood’

Nadat Gordon op eigen houtje was gestopt met het spuiten van insuline, moest hij dat vorige week bijna ’bekopen met de dood’. De zanger en televisiemaker dacht ’lekker naïef’ dat zijn diabetes wel weg zou zijn na zoveel te zijn afgevallen, maar niets bleek minder waar.

„Afgelopen maand was een moeilijke, rugblessure en een enorme terugval qua diabetes”, begint hij zijn verhaal op Instagram. Heel dom gestopt met insuline spuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de dood vorige week. Enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten.”

 

Gordon noemt het frustrerend dat hij hierdoor wel weer aankomt. „Het carnivoor dieet heeft enorm geholpen maar is te eenzijdig om dat lang vol te houden en ik combineer het nu gewoon met wat groente en fruit. Ik eet zo min mogelijk koolhydraten, maar ik heb ze ook nodig om mijn bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal maar dat is diabetes: een sluipmoordenaar.”

Ondanks de problemen van de afgelopen maand stelt hij zich supergoed te voelen en gelooft hij dat zijn huidige levensstijl en voedingspatroon hem gaan helpen. „Hier in Thailand zijn het de laatste (ki)loodjes ook al ben ik echt tevreden met mijn resultaat nu. Het beetje buik zal ik blijven houden, maar dat is oké en aanstaande zaterdag probeer ik de -25 kilo aan te tikken!”

Scroll naar boven