www.diavantisfoundation.nl

Onze Persoonlijke Begeleiding

Diabetes Type 2 Mindset Challenge
Registreren Challenge

Relevante Podcasts

Diana Matroos in gesprek met Samefko Ludidi

Beluister hier interessante informaties ter ondersteuning van jouw herstelprocesSamefko Ludidi is voedingsdeskundige en leefstijlcoach. Hij zet de wetenschap in om de Nederland een stukje gezonder te maken. Wij spreken hem over intermittent fasting (onderbroken vasten) en het gevaar van crashdiëten.

Paul van Liempt in gesprek met Eus van Someren

‘s Nachts rustig slapen is heerlijk, maar niet iedereen heeft een positieve associatie met de nacht. Een op de tien mensen ligt regelmatig ’s nachts wakker te draaien in bed. Wie slaapt goed en wie niet? En waarom? Dat bespreken we uitgebreid in BNR’s Big Five van de Nacht met slaaponderzoeker bij het Nederlandse Herseninstituut, Eus van Someren.

’De meeste coaches doen meer kwaad dan goed’

Hester Zitvast schrijft over dat wat haar opvalt in het nieuws. Dit keer over het toenemende aantal coaches, terwijl er overal een tekort aan personeel is. „Geen onderwijzers te vinden en geen verpleegkundigen te krijgen, maar een overdaad aan slaap- en leefstijlcoaches die vooral bezig lijken te zijn met zichzelf profileren op Instagram. Zal ongetwijfeld allemaal vallen onder ’inkomen manifesteren’. Je zou je ook anders van nut kunnen maken.” lees verder……………….

Heel veel mensen willen gezonder leven. Maar écht nieuwe, gezonde routines te ontwikkelen, dat is moeilijk. Felix Kreier onderzocht de rol van onze hersenen hierbij. Lees verder………….

Scroll naar boven